Επιτήδειοι  επιχείρησαν να εξαπατήσουν κατοίκους του δήμου Χανίων, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά επικαλούμενοι ελλιιπή οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Χανίων επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες και να τους αποσπάσσουν χρηματικά ποσά επικαλούμενοι δήθεν ελλειπή οικονομική ενίσχυση από μέρους του Δήμου.  

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Χανίων αναφέρει:

«Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι επιχείρησαν πρόσφατα να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, επικαλούμενοι δήθεν ελλειπή οικονομική ενίσχυση από μέρους του Δήμου. 

Επισημαίνεται ότι ουδέποτε ο Δήμος Χανίων προχώρησε, μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών, στην οικονομική ενίσχυση ατόμων, μεμονωμένα, ή οικογενειών. Μάλιστα, συστήνεται η αυξημένη προσοχή των συμπολιτών μας, σε περίπτωση που επιτήδειοι τους προσεγγίσουν, αναφέροντάς τους αναληθή περιστατικά ότι ο Δήμος έχει καταβάλλει μέρος χρημάτων για δήθεν στήριξή τους.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να καταγγείλουν άμεσα το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές καθώς και να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κονωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, στα τηλέφωνα 28213 – 41691, -695».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook