Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA “Happy Day” για το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι μητέρα δύο αγοριών και υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Λαγούτη. Πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση αποτέλεσε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά “Αναστασία” του MEGA, όπου υποδύθηκε την 21χρονη Αναστασία, μια νεαρή φοιτήτρια από την Πάτρα.

Τι είπε η Μυρτώ Αλικάκη για τη σχέση της με το κινητό της

Στo πλαίσιo της εκπομπής “Happy Day” η ηθοποιός μίλησε με την Όλγα Λαφαζάνη για τη σχέση της με το κινητό τηλέφωνό της. Ερωτώμενη αν νιώθει εξάρτηση από το κινητό της, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: “Δεν θεωρώ ότι έχω εθισμό στο κινητό μου”.

Απεναντίας, όπως είπε, “είμαι πολύ ευτυχισμένη, όταν για κάποιον λόγο το ξεχάσω ή δεν μπορώ να το έχω”.

Στο σημείο αυτό η ηθοποιός έκανε αναφορά στην “περιπέτεια” που είχε, όταν παραβίασαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Μου είχαν χακάρει το Instagram για 3 μήνες, ήταν πάρα πολύ ωραία” τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη, όσο μιλούσε στην κάμερα για τη σχέση της με το κινητό της.

Σύμφωνα με την ίδια, οι χάκερ προσπάθησαν να της αποσπάσουν χρήματα για να επαναφέρουν τον λογαριασμό της.

“Μου έστειλαν ένα μήνυμα και μου ζήτησαν χρήματα” αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη. Όσον αφορά στο ύψος του χρηματικού ποσού που της ζητήθηκε, ανέφερε: “Δεν έμαθα, γιατί δεν απάντησα ποτέ στο μήνυμα”.

“Πήγα κατευθείαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” υπογράμμισε η ηθοποιός, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίον αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook