Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Η σχέση αυτή μετράει αρκετούς μήνες παρά το γεγονός πως κανένας από τους δυο δεν έχει παραδεχθεί πως είναι μαζί. Η Δέσποινα Βανδή περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά κυλούν από το καλό στο καλύτερο κι αυτό… βγαίνει προς τα έξω!

Από την άλλη και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο νέος της σύντροφος, βρίσκεται σε μια τέτοια φάση πάνω κάτω οπότε… ήρθε και κόλλησε η όλη κατάσταση! Ωστόσο, αρκετές μέρες τον μήνα αναγκάζονται να αφήσουν την ερωτική τους φωλίτσα – δείτε εδώ το σπίτι που συναντιούνται κρυφά – καθώς ο ηθοποιός λόγω των γυρισμάτων της σειράς Κομάντα και Δράκοι ταξιδεύει συχνά στην Κρήτη.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, αυτή η εβδομάδα έχει βρει ξεχωριστά το ζευγάρι αφού ο ένας (Δέσποινα) παραμένει στην Αθήνα και ο άλλος (Βασίλης) είναι στα Χανιά.

Στον προσωπικό τους λογαριασμό, μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 20/10, δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Κρήτης για φαγητό ενώ η τραγουδίστρια το διασκέδασε σε εστιατόριο με φίλους και γνωστούς ενώ πριν είχε πάει θέατρο.

Ο Μπισμπίκης στην Κρήτη η Βανδή στην Αθήνα

Αγωγή διαζυγίου από την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή!

Το ζευγάρι που είναι μαζί 15 ολόκληρα χρόνια, αν και παραμένει παντρεμένο και απόλυτα αφοσιωμένο στην ανατροφή του γιου τους, έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, με τις φήμες να λένε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν άψογες.

Ήδη δημοσιεύματα από τον περασμένο Απρίλιο έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους και όπως φαίνεται επαληθεύτηκαν με τον ίδιο να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της γνωστής τραγουδίστριας.

Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφερόταν στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει για την σύζυγό του (δείτε φωτογραφίες της εδώ) ότι ήταν εκείνη που τον άλλαξε!

“Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιχνίδι, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη”, υποστηρίζει.

Και πως αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός να παντρευτεί;

“Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.”

Πρότυπο συζύγου και μητέρας η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητα, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Ο ηθοποιός είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή από τους ρόλους που ενσαρκώνει στην πλειονότητα, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μετά την δημοσιοποίηση της σχέση τους Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να κάνει αγωγή διαζυγίου και να τελειώσει και επίσημα το γάμο της με τον ηθοποιό! Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι από το περιβάλλον της στο περιοδικό ciao, η σύζυγος του ηθοποιού αντιμετωπίζει πολύ ήρεμα την κατάσταση και είναι αποφασισμένη να διατηρήσει καλή σχέση μαζί του για χάρη του παιδιού.

Από την άλλη όμως, είναι αποφασισμένη και να λήξει το γάμο τους και επίσημα και να είναι πλέον τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα μεταξύ τους, αφού είναι πλέον σαφές ότι ο σύζυγός της προχωράει την ζωή του με μια άλλη γυναίκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook