Πρωτότυπη στήριξη σε αντιδήμαρχο στα Χανιά.

Ο Σύλλογος Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Χανίων – Ρεθύμνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία …προτρέπει τον Δήμαρχο Χανίων να διατηρήσει στο πόστο του τον αντιδήμαρχο Παιδείας Αντώνη Βαρδάκη, που φημολογείται ότι θα παραιτηθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιδήμαρχος Παιδείας είναι ένας από τους δύο “δανεικούς” της παράταξης Βάμβουκα, ελέω της μέχρι πρότινος, “συμμαχίας” τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημαντηράκη

Κοιν.:  Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αξιότιμοι   Σύμβουλοι,

Τα τελευταία χρόνια στη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής έχετε εμπιστευθεί τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Βαρδάκη ο οποίος με το έργο, το ήθος του, την ευπρέπειά του και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, έχει τιμήσει την εμπιστοσύνη σας.

Ο Σύλλογος μας έχει μία εξαιρετική συνεργασία μαζί του κι έχει καταφέρει να επιλύσει  πληθώρα προβλημάτων στον ευρύτερο χώρο της Σχολικής Κοινότητας.

Πληροφορηθήκαμε ότι τις επόμενες μέρες επίκειται η παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως ΔΕΝ κάνετε δεκτή την επικείμενη παραίτηση  και τον μεταπείσετε να παραμείνει στη θέση του, συνεχίζοντας το σημαντικό του έργο μιας και η ευρύτερη σχολική κοινότητα του Δήμου Χανίων χρειάζεται άτομα σαν και αυτόν.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας και δεν θα αποδεχτείτε την εν λόγω παραίτηση.

Σας ευχαριστούμε

Ο Σύλλογος Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Χανίων – Ρεθύμνης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook