Τα τμήματα υποδομής του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά επισκέφτηκαν οι επικεφαλής του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Το πρόγραμμα δράσεων του Δικτύου είχε επίσκεψη στη Μ. Ελιά για τις προπονήσεις τόσο της πρώτης ομάδας (όπου υπάρχουν παιδιά που στελεχώνουν το τμήμα Elite 2006 του Δικτύου), όσο και των ομάδων Κ14 και Κ10.

Η ενημέρωση του Δικτύου αναφέρει τα εξής:

Οι επισκέψεις των υπευθύνων του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά στις συνεργαζόμενες Ακαδημίες συνεχίστηκαν την Τετάρτη (20/10).

Επειτα από την πρώτη επίσκεψη του Γιώργου Αμανατίδη στη Μοναχή Ελιά την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε η παρουσία των Βασίλη Παπαδάκη και Θάνου Χατζηαθανασίου στο γήπεδο όπου προπονούνται τα τμήματα υποδομής του Κρ. Αστέρα.

Αρχικά παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης της πρώτης ομάδας του Κρ. Αστέρα, όπου προπονητής είναι ο Χρήστος Τραχανατζής, καθώς αγωνίζονται σε αυτήν αρκετά παιδιά που στελεχώνουν το τμήμα Elite 2006 του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά. Υπενθυμίζεται ότι προπονητής των τμημάτων Elite θα είναι από φέτος ο Θάνος Χατζηαθανασίου (UEFA Pro, UEFA Coach Educator)

Στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας Κ14, που κατεβάζουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΧ, από κοινού, ο Θησέας με τον Κρ. Αστέρα, με προπονητή τον Γιώργο Σπαράκη, όπως και την προπόνηση του τμήματος Κ10 του Κρ. Αστέρα, στο γήπεδο 8×8.

Μετά από το τέλος της προπόνησης της Κ10 ο Βασίλης Παπαδάκης είχε μία μικρή συζήτηση με τα παιδιά και την προπονήτρια του τμήματος Σουζάνα Ζντράβκοβιτς, για τις διαδικασίες και τα περιεχόμενα της προπόνησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook