Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντας κατά την έρευνα για τον αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο

Ανακοινώσεις από το FBI – Τα λείψανα βρέθηκαν περίπου 40 λεπτά πεζοπορίας στο βαλτώδες πάρκο, όπου ο Λόντρι πήγε μια βόλτα αφού έφυγε από το σπίτι των γονιών του στις 13 Σεπτεμβρίου – Ο 23χρονος ήταν ο μοναδικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τον θάνατο της 22χρονης κοπέλας του

Το FBI επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι τα λείψανα που βρέθηκαν σε ένα  πάρκο της Φλόριντα είναι αυτά του αγνοούμενου φυγά Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος καταζητούταν μετά τον θάνατο της κοπέλας του Γκάμπι Πετίτο.

«Στις 21 Οκτωβρίου 2021, μια σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στο Πάρκο Myakkahatchee Creed Environmental, στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα είναι εκείνα του Μπράιαν Λόντρι», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση.

Τα λείψανα βρέθηκαν περίπου 40 λεπτά πεζοπορίας στο βαλτώδες πάρκο, όπου ο Λόντρι πήγε μια βόλτα αφού έφυγε από το σπίτι των γονιών του στις 13 Σεπτεμβρίου, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του North Port, Τζος Τέιλορ.

Η φρικτή ανακάλυψη ήρθε μετά την κλήση των γονιών του Λόντρι στο «Myakkahatchee Creek Environmental Park» νωρίς την Τετάρτη, όπου ο οικογενειακός δικηγόρος Στιβ Μπερτολίνο είχε επιβεβαιώσει ότι είχαν βρεθεί «ορισμένα ίχνη» που ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι.

Το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο Carlton Reserve έκτασης 25.000 στρεμμάτων, όπου οι αρχές αναζητούσαν από τις 18 Σεπτεμβρίου τον Λόντρι.

Ο 23χρονος ήταν ο μοναδικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τον θάνατο της 22χρονης κοπέλας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook