Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στις Γουβές όπου ο ηρωικός παππούς έσωσε τα δύο εγγόνια του η διάσημη ιστοσελίδα The Sun φιλοξενεί δηλώσεις του γιου του και πατέρα των δύο παιδιών.

Ο Σκωτσέζος Jonathan Smith που είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές μαζί με την οικογένεια του έμελλε να είναι το νησί η τελευταία κατοικία του αφού το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε στις Γούβες η απίστευτη τραγωδία με τον 61χρονο να πέφτει στην θάλασσα και με αυτοθυσία να σώζει τα δύο εγγόνια του ηλικίας 10 και  7 χρονών. Η Sun φιλοξενεί δηλώσεις του 34χρονου γιου του Τζόναθαν, David, που συγκλονίζει με τα σπαρακτικά του λόγια: “Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα τον ξαναδώ. Αγαπούσα τον μπαμπά μου πάρα πολύ. Είναι ο ήρωας μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω  πως δεν πρόκειται να τον δω ξανά λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση του για διακοπές. Είναι μια απρόσμενη τραγωδία”.

Ο 34χρονος David Smith συνεχίζει μιλώντας για το γεγονός ότι η οικογένεια του είναι ακόμα στην Κρήτη: “Η οικογένεια μου είναι ακόμα εκεί. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα για το τι συνέβη, δεν μπορώ να δεχτώ ότι συνέβη. Απλά προσπαθούμε να γυρίσει σπίτι και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν μπορώ να πω στην οικογένεια μου ολόκληρη την ιστορία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook