Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κλήθηκαν ΟΦΗ , Εργοτέλης και ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων» Σταύρος Λαμπράκης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τις αναμετρήσεις με τον Άρη και την Κέρκυρα αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ έχει κληθεί σε απολογία μαζί με τον Εργοτέλη και τον Στ. Λαμπράκη για την Πέμπτη στις 1 το μεσημέρι. Η ομάδα του ΟΦΗ έχει κληθεί σε απολογία για παράβαση των άρθρων 1,5,14 και 15 όχι όμως και για το άρθρο 19 που αναφέρει ότι «αν κάποιος χρησιμοποιεί βία ή προσπαθεί να επηρεάσει αξιωματούχο του αγώνα (σ.σ. αξιωματούχος θωρείται ο παρατηρητής διαιτησίας) για να προβεί σε ορισμένες ενέργειες ή να τον παρεμποδίσει εν γένει με οποιονδήποτε τρόπο από το να ενεργήσει ελεύθερα στο πλαίσιο των καθηκόντων του και η ομάδα κριθεί υπαίτια, επιβάλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: Α) διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, Β) αφαίρεσης βαθμών και Γ) υποβιβασμός ομάδας».

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ δεν κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του η αφαίρεση βαθμών αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο λόγω της επίθεσης που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα στα επίσημα ο παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον Άρη ο κ. Τσαχειλίδης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Εργοτέλη έχει κληθεί σε απολογία η κρητική ομάδα και ο Σταύρος Λαμπράκης για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα για παράβαση των άρθρων 1 και 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 24/11/2011 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ– ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Δόξα Δρ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Δόξα Δρ.-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε, Σ.Λαμπράκης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Εργοτέλης κ. Σ.Λαμπράκη στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα – ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ– ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ– ΠΑΕ Παναιτωλικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook