Τα Φροντιστήρια  ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές της φετινής χρονιάς και το νέο τοπίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με κεντρικό ομιλητή τον Δρ Ταουσάνη Χρήστο, σύμβουλο σταδιοδρομίας, συγγραφέα και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. 

Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον έμπειρους & καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσει όλες τις αλλαγές, τις σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες του 2022 και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, αλλά και θα παρουσιάσει πρακτικά παραδείγματα και έξυπνες συμβουλές για τους μαθητές όλων των τάξεων. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν μοναδικά στοιχεία αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων στηριζόμενα στις μελέτες που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και ερωτήσεις στον Δρ Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 24/10/2021, στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να κάνετε την εγγραφή σας.

https://employedu.clickmeeting.com/634571569/register

Αμέσως μετά την εγγραφή σας , θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης , όπου την ημέρα κα ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link- ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξη WATCH NOW που θα βρείτε σε αυτό το MAIL.

Δε χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

 
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλ. 2810 210045.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook