Σύμφωνα με τους γείτονες ο δράστης είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στη γειτονιά.

Ο αδερφός του υπαλλήλου που έχασε τη ζωή του, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από τον 40χρονο φερόμενο ως δράστη, το πρωί του Σαββάτου (23.10.2021) στη Νέα Ερυθραία, μιλά στο newsit.gr.

“Τον δράστη δεν τον γνώριζε κανένας. Το μόνο που ξέρω κ εγώ είναι ότι εκεί που έκαναν τις εργασίες τους, πέρασε από εκεί και ξεκίνησε να πυροβολεί. Εμένα με κάλεσαν κατά τις 11, μου είπαν ότι είναι στο νοσοκομείο και έφυγα κατευθείαν για το νοσοκομείο. Αλλά δεν πρόλαβα τίποτα, δεν τον είδα καν. Απεβίωσε. Θέλω δικαιοσύνη. Δίνουμε σε άλλα βάση και δεν δίνουμε στην πραγματικότητα. Δεν γίνεται ένας ψυχάκιας να κυκλοφορεί με χαρτί και να κυκλοφορεί και με οπλισμό. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτοί κανονικά είναι επικίνδυνοι”, λέει στο newsit.gr, ο αδερφός του άνδρα που έφυγε από τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, ο οποίος ήταν ντυμένος με στολή πολεμικών τεχνών, πλησίασε τους δυο άνδρες που εκείνη την ώρα εκτελούσαν εργασίες φυσικού αερίου και βρίσκονταν στο εργαστήριο που διατηρούν στη γειτονιά.

Αφού τους πλησίασε, ρώτησε το θύμα «εσύ μου έχεις κάνει μάγια με τη σαηεντολογία;» για να του απαντήσει ο άτυχος άνδρας «σε γνωρίζω ρε φίλε;».

Ο δράστης τότε άρχισε να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση με τις σφαίρες να τον βρίσκουν στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο δράστης είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στη γειτονιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook