Σκηνές απείρου κάλλους στο Κέιμπριτζσάιρ της ανατολικής Αγγλίας

Λένε πως οι άνθρωποι χάνουν την πνευματική τους διαύγεια όταν πεινάνε πολύ και το ρητό ήρθε να επιβεβαιώσει μία 20χρονη που ακούει στο όνομα Bushra. Η οργισμένη νεαρή αποφάσισε να βάλει φωτιά στο σπίτι της, επειδή ο πατέρας της δεν ήθελε να παραγγείλουν απ΄έξω.

Όμως ακόμα κι αν δεν ήθελε delivery, προθυμοποιήθηκε να της δώσει χρήματα για να πάει και να αγοράσει μόνη της. Η κόρη του όμως ήταν ανένδοτη και του ανέφερε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι.

Ο πατέρας της, όπως αναφέρουν βρετανικά media, πίστεψε πως αυτό ειπώθηκε πάνω στα νεύρα της, μα λίγα λεπτά μετά, δε μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

Του τηλεφώνησε η κόρη του από το σπίτι, για να του πει πως η φωτιά ήταν εκτός ελέγχου. Το μόνο που είχε να κάνει ο άτυχος πατέρας, ήταν να τρέξει γρήγορα στο σπίτι και να καλέσει την Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες, που έφτασαν ταχύτατα στο χώρο, έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, που όμως πρόλαβε να καταστρέψει το δωμάτιο του πατέρα.

Τα… εργαλεία του αλλόκοτου εμπρησμού ήταν ένα κουτάκι σπίτα, ένα χαρτομάντηλο και ένα χαρτόκουτο.

«Μόνο εκείνη ξέρει γιατί σκέφτηκε ότι το να βάλει φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της ήταν μια καλή ιδέα ή μια αποδεκτή αντίδραση σε έναν καυγά για φαγητό», ανέφερε στον Guardian αξιωματικός της αστυνομίας του Κέιμπριτζσάιρ.

Η οξύθυμη Bushra καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία 18 μηνών στο τοπικό δικαστήριο και διατάχθηκε να ολοκληρώσει σε 40 ημέρες την αποκατάσταση του σπιτιού. Επίσης της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 λιρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook