Γιατί ζήτησε να αποκλειστεί το μέρος

Τον περασμένο Μάρτιο η Βανέσα Μπράιαντ είχε αποκαλύψει τα ονόματα αστυνομικών που φέρονται να έχουν τραβήξει φωτογραφίες από το μέρος που έγινε το δυστύχημα του Κόμπι και της Τζίτζι, ενώ νωρίτερα είχε προχωρήσει σε αγωγή κατά των Αρχών της πόλης. Η κόντρα εξακολουθεί να μαίνεται και πρόσφατα η Κομητεία του Λος Άντζελες ζήτησε την ψυχιατρική της εξέταση.

Ο λόγος, όπως ανέφεραν, ήταν τα σοβαρά συναισθηματικά προβλήματα που είχε τονίσει η Βανέσα ότι προκλήθηκαν από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Η Βανέσα Μπράιαντ έδωσε τη δική της κατάθεση σε δικηγόρο που εκπροσωπεί την Κομητεία σχετικά με την αγωγή και αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του Κόμπι και της κόρης της Τζίτζι, αλλά και αναφέρθηκε σε γεγονότα που ακολούθησαν τη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου του 2020.

Πώς έμαθε για την συντριβή του ελικοπτέρου

Η Βανέσα ήταν στο σπίτι της με τις δύο μικρότερες κόρες της, όταν μία οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα γύρω στις 11:30 και την πληροφόρησε για το συμβάν. Αρχικά ενημερώθηκε για ατύχημα με το ελικόπτερο, από το οποίο πέντε άνθρωποι επέζησαν.

Αμέσως, σκέφτηκε πως οι δύο τους ήταν ζωντανοί και βοηθούσαν όσους το είχαν ανάγκη, ενώ προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του την ώρα που έβλεπε ειδοποιήσεις για τον θάνατο του Κόμπι να εμφανίζονται στο τηλέφωνό της.

Η Μπράιαντ επιχείρησε να μεταβεί στο σημείο, σύμφωνα με την αναφορά, ζητώντας ελικόπτερο, το οποίο δεν της επετράπη λόγω καιρού και έπειτα κινήθηκε με τον γενικό διευθυντή των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, στο τμήμα του Μαλιμπού.

Ζήτησε να αποκλειστεί το μέρος

Στην κατάθεσή της δήλωσε πως «κανείς δεν απαντούσε» σε ερωτήσεις της σχετικά με τον Κόμπι και την Τζιάνα, ενώ ζήτησε επίμονα από τον αστυνομικό Άλεξ Βιλανουέβα να αποκλείσει την περιοχή του δυστυχήματος όταν πληροφορήθηκε πλέον πως οι δύο τους είναι νεκροί.

Ήθελε να διασφαλιστεί το μέρος από φωτογραφίες, κάτι που δεν έγινε και έφερε μία σειρά από αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook