Ο λόγος για τη Sara Blakely ιδρύτρια της Spanx που θέλησε να μοιράσει κέρδη από ένα μεγάλο deal πώλησης μετοχών

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει αφεντικό την Sara Blakely, η οποία έχει σαν μότο της να προσφέρει στους άλλους όταν η ζωή της δίνει και εκείνης απλόχερα οικονομικές χαρές. Η εταιρεία που… γέννησε η Spanx – ένδυσης με παντελόνια και κολάν, που ιδρύθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια – ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες την την αγορά από την Blackstone ενός μεγάλου μεριδίου των μετοχών της. Το deal αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αξία της εταιρίας να φτάσει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια και η Sara Blakely αποφάσισε να μην κρατήσει όλα τα κέρδη για λογαριασμό της.

Έτσι οργάνωσε ένα event στην εταιρεία της, κατά την διάρκεια του οποίου, προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση-έκπληξη για τους περίπου 500 εργαζόμενους.

Εκεί που δεν το περίμεναν λοιπόν άρχισε να γυρίζει μία μικρή υδρόγειο σφαίρα και να αναρωτιέται φωναχτά γιατί το κάνει αυτό… Τότε ήταν λοιπόν που τους γνωστοποίησε ότι τους έχει κάνει από δύο αεροπορικά πρώτης θέσης για όλους.

Μάλιστα, είχε και συνέχεια… «Αν πας ταξίδι, μπορεί να θελήσεις να φας ένα πολύ καλό δείπνο, μπορεί να θελήσεις να μείνεις σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, για αυτό όλοι μαζί με τα δύο αεροπορικά εισιτήρια θα πάρετε και 10.000 δολάρια».

Στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα:

«Oι εργαζόμενοι (άλλοι ζωντανοί και άλλοι στο zoom) σχετικά με την πώληση και τη συνεργασία με την Blackstone. Ήταν μια συγκινητική ανακοίνωση γεμάτη χαρούμενα δάκρυα, αναγνωρίζοντας πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Και τότε τα δάκρυα άρχισαν πραγματικά να κυλούν όταν εξέπληξα τους πάντες με 2 αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης με την εταιρεία @delta για οπουδήποτε στον κόσμο και 10.000 $ (8.600 Ευρώ) μετρητά για να ξοδέψει ο καθένας τους στο ταξίδι. Θέλω πολύ κάθε εργαζόμενος να γιορτάσει αυτή τη στιγμή με τον δικό του τρόπο και να δημιουργήσει μια ανάμνηση που θα του κρατήσει μια ζωή! Ευχές για 21 χρόνια μαγείας και πολλά ακόμα για να έρθουν».

Στο video που ανάρτησε μπορεί κανείς να δει τις αντιδράσεις των υπαλλήλων, με μερικές κοπέλες να δακρύζουν από χαρά, μην πιστεύοντας αυτό που μόλις άκουσαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook