Είναι φανερό πως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Επισκοπή δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό αποδείχτηκε και στο παιχνίδι απέναντι στον Αετό Ανωγείων που μπορεί να νίκησε με 2-0, ωστόσο ήταν φανερό πως το άγχος είχε τον πρώτο λόγο σε όποια προσπάθεια επιχειρούσαν οι παίκτες του Χρήστου Βασιλείου.

Ο Αγρινιώτης τεχνικός έψαχνε τρόπο για να ξεκλειδώσει την άμυνα του σκληροτράχηλου Αετού Ανωγείων. Πολλές ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ και όσο περνούσε η ώρα η πίεση αυξάνονταν. Μάλιστα στο 14’ λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά, όταν σε απρόσεκτο γύρισμα του Κατσαμά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39’ Χαρατσής έχασε μοναδική ευκαιρία αλλά ο Κλωνάρης έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ στο 42’ ο Μιχελακάκης σούταρε αλλά απέκρουσε ο  Καλομοίρηςς. Ένα λεπτό αργότερα, από την σέντρα του Σταυρακάκη, ο Χριστοφής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά η προβολή που έκανε έφυγε άουτ.

Στο 69’ η Επισκοπή έφτασε στο γκολ με τον Νικολάου. Ο Μιχάλης Κατσαμάς έκανε όμορφη κίνηση από τα αριστερά, έκοψε την μπάλα μπροστά από το πέναλτι και ο επιθετικός του Ρεθυμνιώτικου συγκροτήματος άνοιξε το σκορ.

Στο 73’ ο Κελαϊδής έσωσε σωτήρια την Επισκοπή, κάνοντας μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Σούρσου. Στις καθυστερήσεις ο Κοκκινάκης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Επισκοπής. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, δέχτηκε μια πανέμορφη σέντρα από τον Κατσαμά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Καλομοίρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.  

Επισκοπή: Κελαϊδής, Καψαλάκης, Πετράκης, Μανταδάκης, Κατσαμάς, Σουμπασάκης, Μιχελακάκης (78’ Καραβιώτης), Βελονάκης, Χαρατσής, Αντιασβίλι (62’ Φραντζεσκάκης), Κοκκινάκης,

Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σπαχής Μ., Σταυρακάκης, Κλωνάρης (87’ Νικηταράς), Καπιζιώνης, Μουρτζάκης, Σούρσος, Γεωργαλής, Σφακιανάκης, Χριστοφής, Βλαστός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook