Η ψύχραιμη αντίδραση των τεσσάρων παιδιών αλλά και η άμεση επέμβαση αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη του Ρουμάνου παιδόφιλου

Η ψύχραιμη αντίδραση τεσσάρων παιδιών ηλικίας μόλις 10 χρόνων, αλλά και η άμεση επέμβαση αστυνομικών, οδήγησαν στη σύλληψη ενός Ρουμάνου παιδόφιλου που δεν δίστασε να ασελγήσει σε τρία κοριτσάκια της παρέας του ανιψιού του στη Λέσβο!

Το αγόρι και οι τρεις φίλες του έπαιζαν στην περιοχή του Πολιχνίτου το απόγευμα της Κυριακής και έπειτα κάθισαν σε ένα φαστ φουντ για να φάνε. Εκεί εμφανίστηκε ο θείος του 10χρονου, που θέλησε να καθίσει μαζί τους. Τα κορίτσια ενοχλήθηκαν και σηκώθηκαν να φύγουν, αλλά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και άρχισε να τα φιλάει και να τα αγγίζει σε απόκρυφα σημεία!

Το ένα από αυτά, όπως αναφέρει το LesvosVoice, έφυγε τρέχοντας και ειδοποίησε την μητέρα του η οποία αναζήτησε τον Ρουμάνο. Εκείνος, πρόλαβε να φύγει τρέχοντας, όμως η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος να συλληφθεί λίγο αργότερα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook