Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Αθλητικός Εξοπλισμός για Φορείς της Περιφέρειας Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου των Αγγελιανών η παράδοση αθλητικού εξοπλισμού, που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης  για το Γυμναστικό Σύλλογο Περάματος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κας Μαρίας Λιονή,  του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νίκου Κακογιαννάκη και μελών του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Περάματος.

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης προχώρησε στην προμήθεια του εξοπλισμού, με σκοπό την καλύτερη εκγύμναση των αθλητών του «Γυμναστικού Συλλόγου Περάματος», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Αθλητικός Εξοπλισμός για Φορείς της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα μέλη του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Περάματος εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης για την προμήθεια του εξοπλισμού, που όπως τόνισαν θα διευκολύνει και θα βελτιώσει στο έπακρο την προπόνηση των αθλητών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει με κάθε τρόπο τη λειτουργία του Σωματείου και τον Αθλητισμό εν γένει.

Από την πλευρά της  η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε τα ακόλουθα:

« Η Περιφέρεια Κρήτης παραμένει σταθερά αρωγός του Αθλητισμού, προσφέροντας διαχρονικά τη στήριξή της στους Αθλητικούς Συλλόγους και τα Σωματεία του τόπου μας, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την ενασχόληση των νέων μας με τον Αθλητισμό. Είναι γεγονός ότι με τις πενιχρές χρηματοδοτήσεις οι αθλητικοί μας φορείς έχουν τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές και εξοπλισμό, τις οποίες ως Περιφέρεια Κρήτης προσπαθούμε να καλύψουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου Περάματος για την προμήθεια εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την εκγύμναση των αθλητών του και σήμερα παραδώσαμε στη Διοίκηση του Συλλόγου το υλικό με την ευχή να σηματοδοτήσει νέες επιτυχίες για το Σύλλογο και τους αθλητές του».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook