Μήνυση εναντίον του υπέβαλε ο πατέρας του 30χρονου – Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του για ενδοοικογενειακή βία.  Συγκεκριμένα, κατήγγειλε τον γιο του υποστηρίζοντας ότι του έριξε γροθιές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου.

Τσακώνονταν επειδή δεν του έδινε λεφτά, όταν ο γιος του άρχισε να τον χτυπά και να του ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο πατέρας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και έλαβε πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό και ευτυχώς δεν απαιτήθηκε νοσηλεία του.

Στη συνέχεια, ζήτησε τον εγκλεισμό του γιου του σε ψυχιατρική κλινική, καθώς ο νέος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να περνά περίοδο έξαρσης. Ο νεαρός κρατήθηκε και με προφορική εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εξετάστηκε από τους γιατρούς, διαπιστώθηκε ότι πράγματι χρήζει ακούσιου εγκλεισμού και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις και η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά του είναι γνωστή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook