Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ο εργαζόμενος αντιλήφθηκε ότι τον είχε ξαφρίσει και κάλεσε αμέσως αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία

Την ώρα που ο υπάλληλος μιας καφετέριας στη Λάρισα σέρβιρε άλλους πελάτες, βρήκε ευκαιρία ένας Έλληνας που κι αυτός είχε μπει στο κατάστημα για να παραγγείλει καφέ να αρπάξει από ένα τσαντάκι 1.180 ευρώ, μία άδεια ικανότητας οδήγησης και τρεις τραπεζικές κάρτες ανάληψης.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο ο εργαζόμενος αντιλήφθηκε ότι τον είχε ξαφρίσει και κάλεσε αμέσως αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με την κατηγορία της κλοπής.

Άρπαξε κάρτες από σπίτι και πήγε να ψωνίσει

Χάρη στα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων της Ημαθίας στα οποία έκανε αγορές αξίας 105 ευρώ με τις δύο τραπεζικές κάρτες που είχε κλέψει το απόγευμα της 19ης Οκτωβρίου από το σπίτι μιας γυναίκας στην Αλεξάνδρεια, ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια ο 21χρονος Έλληνας δράστης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook