Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Τουρκία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και τη Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, που συμμετέχουν σε πρόγραμμα ERASMUS+ υποδέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 1/11/2021, το πρωί, στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Τουρκία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και τη Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, που συμμετέχουν στη δράση “Στρατηγικές Συμπράξεις – Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης – Learning Cultures via Cinema” στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 1/11/2021, το πρωί, στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη. Ειδικότερα, πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα από την Κρήτη, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με το Μουσικό Σχολείο ως σχολείο υποδοχής και συντονιστή του προγράμματος.

Η κα. Ζερβουδάκη καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω πρόγραμμα προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη. Παράλληλα, η κα. Ζερβουδάκη παρουσίασε το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας, ενώ απάντησε και στις απορίες των μελών της αποστολής. Η Αντιδήμαρχος Χανίων συνεχάρη τέλος τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων, που συμμετέχουν στη δράση, προωθώντας προγράμματα, που καλλιεργούν την ευρωπαϊκή ταυτότητα των παιδιών.

Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook