Το διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture,  που ξεκίνησε με αφορμή τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και είχε ως στόχο την ενίσχυση των καλλιτεχνών και την προσφορά ποιοτικών διαδικτυακών εκδηλώσεων, επιστρέφει με νέες online πρεμιέρες. 

Από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη για ολόκληρο τον μήνα,  νέες παραγωγές που έγιναν ειδικά για τον Δήμο Ηρακλείου θα προβάλλονται διαδικτυακά.

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Πρόγραμμα προβολών Νοεμβρίου:  

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 

Συναυλία με τον Διονύση Τσακνή. Μαζί του η Ιωάννα Καβρουλάκη. 

Όλες οι μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση Τσακνή καθώς  και  τραγούδια  αγαπημένων του φίλων. Μια μουσική παράσταση με όλες τις τεράστιες επιτυχίες του αγαπημένου Διονύση Τσακνή και τη  μαγική φωνή της Ιωάννα Καβρουλάκη!
Μουσική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

On line πρεμιέρα εδώ: https://youtu.be/YzMB7bEUVM8 

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 

«Ο Χορός στην Κρήτη Σήμερα»  από τις σχολές Μαυροκώστα

«Πάνω στα ίδια χώματα σε ζάλα περασμένα, σκυτάλη αλλάζουν οι γενιές με χέρια απλωμένα». Ο κρητικός χορός, ως ένας ζωντανός οργανισμός, αφουγκράζεται, νιώθει και εξυπηρετεί τις ανάγκες των εποχών, κι αυτός είναι και ο λόγος που η Κρητική παράδοση είναι απ’ τις λίγες ζωντανές και συνεχώς εξελίξιμες παραδόσεις στην Ελλάδα. Μια μουσικοχορευτική παράσταση του Θανάση Μαυρόκωστα και του παραδοσιακού συγκροτήματος «Μαυρόκωστα».

Μουσικοχορευτική Παράσταση: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

On line πρεμιέρα εδώ:  https://youtu.be/qok0X3lcZOI 

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 

«Πέτα στο ένα σου φτερό» με τον Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) 

Η μουσική παράσταση που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» τον Αύγουστο του 2021 στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».  Ένα μοναδικό μουσικό πάντρεμα αναδύεται μέσα από το λαούτο  και τη φωνή του του Ψαρογιώργη και τη «συνομιλία» με το κοντραμπάσο του Γιάννη Πολυχρονάκη, τώρα διαθέσιμο και μέσω διαδικτύου. 

Μουσική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

On line πρεμιέρα εδώ: https://youtu.be/hHQqzsagk1s 

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 

«Τραγούδια της Ανατολίας» 

Η Γαλλίδα μουσικός Eleonore Fourniau, σε αυτήν την παραγωγή θα αποδώσει τραγούδια της Ανατολίας (στην τουρκική και κουρδική γλώσσα) μαζί με μια ορχήστρα που περιλαμβάνει δασκάλους του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος μεταξύ αυτών και του Efrèn Lopez, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή των πρόσφατων ηχογραφήσεων της Eleonore Fourniau.

Μουσική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

On line πρεμιέρα εδώ: https://youtu.be/G9Cg3_cLWa4 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook