Με τις εκλογικές διεργασίες να κορυφώνονται στο Κίνημα Αλλαγής, οι υποψήφιοι Πρόεδροι έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, επισκέφτηκε την Κρήτη ο Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις σε κάθε νομό της.

Παρά τη κινητοποίηση, δεν υπήρξε ιδιαίτερη συμμετοχή, κάτι το οποίο, τουλάχιστον από τους οπαδούς του Νίκου Ανδρουλάκη σχολιάστηκε με κάποια υπεροψία λόγω της εντοπιότητας του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το νησί.

Είναι λογικό, ότι όλοι θα περίμεναν από ανθρώπους που οφείλουν την πολιτική τους ύπαρξη στον Παπανδρέου να μπουν μπροστάρηδες στον αγώνα του.

Όμως με έκπληξη διαπιστώνεται η καθολική υποστήριξη του Σταύρου Αρναουτάκη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ξεχνώντας ότι οφείλει τα πάντα στον Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα σχολιάζεται παντού αρνητικά αυτός ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η επιλεκτική αμνησία. Είτε είναι αποτέλεσμα πολιτικής συναλλαγής με τον Νίκο Ανδρουλάκη, είτε οφείλεται σε μια μεγαλύτερη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διεμβολίζεται από την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Αυτό που αναδεικνύεται τελικά είναι: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook