Η ΜΟΒΙΑΚ τιμήθηκε ακόμα μία φορά, με πέντε βραβεία στα Security and Fire Awards, τον θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών στους τομείς της ασφάλειας και της πυρόσβεσης.

Η ΜΟΒΙΑΚ επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι αποτελεί την κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα του πυροσβεστικού εξοπλισμού και μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις σε διεθνές επίπεδο.

Η ΜΟΒΙΑΚ απέσπασε πέντε βραβεία στις κατηγορίες, ‘’Βιομηχανία’’ – Gold, ‘’Ατομικός εξοπλισμός προσωπικού’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρόσβεσης’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρανίχνευσης’’ – Bronze, ‘’Λύσεις κατάσβεσης’’ – Bronze, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Τα βραβεία Security and Fire Awards ολοκληρώνουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τη ΜΟΒΙΑΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε, επίσης, στα Sales Awards 2021 με το βραβείο Gold στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών – Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές».

Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στο Radisson Blu Park στην Αθήνα, παρευρέθηκαν η κα Παρέσσα Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Λογιστηρίου καθώς και η κα Σοφία Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Διανομών Κ.Δ. Αττικής, εκπροσωπώντας τον Όμιλο της ΜΟΒΙΑΚ.

Στόχος είναι η διατήρηση στην κορυφή και τις επόμενες χρονιές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook