Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο 17χρόνος Ηρακλειώτης αθλητής Μάριος Ζαϊμάκης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.

Ο 17χρόνος Ηρακλειώτης αθλητής της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών του «Αθλόπολις» με προπονητή τον Γιώργο Ζαϊμάκη, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κατακτώντας την 3η θέση στη διοργάνωση, αποτελώντας έναν από τους εκπροσώπους της χώρας μας.

Με την χθεσινή του διάκριση ο Μάριος τίμησε την χώρα του, την πόλη του και τον σύλλογο του, καθώς της κατάκτησης της 3ης θέσης στον κόσμο προηγήθηκε μια τεράστια προσπάθεια από τον ίδιο και τον προπονητή του.

Ο Μάριος Ζαϊμάκης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και διεθνές επίπεδο, είναι μαθητής της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου και είναι κατατάσσεται μεταξύ των πλέον φερέλπιδων αθλητών της γενιάς του.

Από ελληνικής πλευράς έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα του Άπου Ντάμπι 101 αθλητές συνοδευόμενοι από 16 προπονητές, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν εν συνόλω 1375 αθλητές από 61 κράτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook