Ο άντρας συνελήφθη ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως

Τελευταία ενημέρωση 14:35

Ένα απίστευτο μαρτύριο βίωνε το καλοκαίρι του 2019 μια 15χρονη κοπέλα στην Κίσαμο, η οποία δεχόταν συνεχώς  σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και απόπειρες βιασμού από έναν άντρα από την Αλβανία περίπου 40 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, για τα όσα υπέφερε η ανήλικη κοπέλα, είχε ενημερώσει την μητέρα της, η οποία όμως δεν την πίστευε και συνέχιζε να επιτρέπει στον άντρα να μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους.

Κάποια στιγμή και μετά από σχετικές καταγγελίες ξεκίνησε η ενδελεχής έρευνα από τους έμπειρους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή καθώς αφορούσε σε ανήλικη.

Μάλιστα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην διάρκεια της έρευνας και για κάποιο χρονικό διάστημα η 15χρονη είχε απομακρυνθεί από το νοσηρό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, κατέληξε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του 40χρονου Αλβανού η οποία υπεβλήθη στις Δικαστικές αρχές των Χανίων από τις οποίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο άντρας συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας οι οποίοι τον έκριναν ως προσωρινά κρατούμενο και οδηγείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook