Οι μόνιμες προσλήψεις θα αφορούν στη στελέχωση τριών υπουργείων

Νέες προσλήψεις  στο Δημόσιο  αναμένεται να προκηρυχθούν τους επόμενους μήνες, καθώς στελέχη του ΟΑΕΔ επεξεργάζονται έξι νέες προκηρύξεις για νέους δημόσιους υπαλλήλους.

Οι μόνιμες προσλήψεις θα αφορούν στην στελέχωση τριών υπουργείων και συγκεκριμένα του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Τουρισμού και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Επιπροσθέτως προβλέπονται μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος, το Ελληνικό Κτηματολόγιο, την ΕΥΑΘ και την ΕΑΓΜΕ(Ελληνική Αρχή Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών).

Οι 948 θέσεις εργασίας

Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 23 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων  της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ.

Προκήρυξη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΕΥΑΘ για την πλήρωση 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 11 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορία προκήρυξη για το υπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Προκήρυξη για το υπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook