Ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια της προσπάθειάς του στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει για τον Αρη Σούδας το εντός έδρας παιχνίδι με τον Γιούχτα.

Η χανιώτικη ομάδα απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής. Εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας με αντίπαλο το Γιούχτα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, 15:00 στο Γήπεδο της Σούδας.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ προσκαλεί τους φίλους μας από τη Σούδα αλλά και τους Χανιώτες φιλάθλους να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας ενισχύοντας τη δύσκολη προσπάθεια της να πετύχει τους στόχους της στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η στήριξη σας μέσω της δυναμικής παρουσίας σας στο γήπεδο θα γεμίσει με αισιοδοξία και δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνισθούν με πάθος για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα συμβάλλει στην βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο της ομάδας μας.

**Για την είσοδο στο γήπεδο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο υγειονομικά πρωτόκολλα (μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ενήλικες θεατές,  ανήλικοι από 13 – 17 ετών με PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών και οι έως 12 ετών με αρνητικό self test της ίδιας ημέρας).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook