Σειρά προκηρύξεων σε διάφορα υπουργεία και φορείς του δημοσίου.

Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων, της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ.

Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 23 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προκήρυξη του Yπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 11 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορία προκήρυξη για το υπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Προκήρυξη για το Yπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Προκήρυξη της ΕΥΑΘ για την πλήρωση 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Αναλυτικότερα τις προκηρύξεις στον ΑΣΕΠ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν μέχρι και 13 μόρια με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά και διάφορα μοριοδοτούμενα σεμινάρια.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις  δεξιότητες χειρισμού των Η/Υ. Επίσης αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στα Χανιά που διεξάγει κάθε εβδομάδα εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower (Β2) ή Proficiency (C2) με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC,NOCN).

Η Memo Εκπαιδευτική στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα εκπαιδεύσει δωρεάν στο πρόγραμμα της Πληροφορικής όσους ενδιαφερόμενους θα έχουν εγγραφεί μέχρι 30/11/2021 στα τμήματα των Αγγλικών.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και οι θέσεις είναι συγκεκριμένες τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα εν μέσω πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου, 73134, Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: memo.educ@gmail.com
www.memo.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook