«Εκεί που η φύση συναντά την κομψότητα που απαιτούν οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας».

Το Κτήμα Κάμπος αποτελεί ένα μοναδικό χώρο εκδηλώσεων στο Νιο Χωριό Αποκορώνου στα Χανιά Κρήτης  που συνδυάζει την παρουσία της φύσης μαζί με την κομψότητα.

Το κτήμα βρίσκεται σε ένα χώρο όπου δεσπόζουν ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και κυπαρίσσια δημιουργώντας μία ονειρική ατμόσφαιρα για κάθε κοινωνική εκδήλωση. Οι ιδιοκτήτες σεβόμενοι απόλυτα την κρητική παράδοση δημιούργησαν αυτό το χώρο σε πλήρη αρμονία με τα γραφικά χωριά του Αποκόρωνα. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της Κρητικής Γής υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας στους καλεσμένους.

Το κτήμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά και το Ρέθυμνο  καθιστώντας το ιδανική επιλογή για την οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

 

Κτήμα Κάμπος – Χανιά Κρήτη from Babis Galanakis-Videoview on Vimeo.

Το Κτήμα Κάμπος περνάει από γενιά σε γενιά και πλέον ανοίγει τις πόρτες του έτοιμο να αναλάβει κάθε κοινωνική εκδήλωση με μέγιστη χωριτικότητα τα 400 άτομα.

Παράλληλα το Κτήμα Κάμπος είναι ο κατάλληλος χώρο να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση πέρα από γάμους και βαπτίσεις. Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει γαστρονομικές εκδηλώσεις, εταιρικά event, μαθήματα μαγειρικής, γιόγκα και κάθε είδους εκδήλωση σε ένα μοναδικό φυσικό.

Bohemian – Chic Wedding from Babis Galanakis-Videoview on Vimeo.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα cambosestate.com ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6945554887.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook