Ο δικηγόρος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν απαντά στον ισχυρισμό της Αγγελικής Νικολούλη

«Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα»… φράση με την οποία απαντά στην Αγγελική Νικολούλη ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μετά τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις περί εξωσυζυγικής σχέσης που φέρεται να είχε ο δράστης.

Ο δικηγόρος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν αναφέρθηκε, μέσω του Mega, στα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη λέγοντας: «Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Και μάλιστα, δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας. Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου. Αν δεν είχε προκύψει και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα το αδίκημα που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως παρ’ όλα αυτά δεν το γνωρίζει».

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου σημείωσε πως δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο βασικό κατηγορητήριο: «Αναφέρει βέβαια κάποια πράγματα σε προγενέστερο χρόνο. Στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών και στο δικαστήριο που θα γίνει επί της ουσίας διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα στα Γλυκά Νερά και πώς πυροδοτήθηκε όλη αυτή η κατάσταση. Αυτό υπονοείται και από την εισαγγελική πρόταση».

Αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το έγκλημα λέγοντας πως: «Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση ή να ανατρέπουν κάτι, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook