Μία σειρά ανακολουθίες προέκυψαν από την χθεσινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στα Χανιά, οι οποίες δημιουργούν και τις σχετικές απορίες… 

Η πρώτη απορία είναι πως επέτρεψε ο Νίκος Ανδρουλάκης την προσφώνηση του από τον θεματικό Αντιπερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, δεδομένης της πρόσφατης δήλωσης του για την απέχθεια του περί προσώπων που είναι σαράντα χρόνια στη πολιτική. 

Αν μη τι άλλο ο Νίκος Καλογερής ανήκει στην παλιά φρουρά και ή μπήκε σφήνα ή τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν εκπροσωπεί τελικά το νέο. 

Βέβαια απορίας άξιο είναι και πως ξαφνικά ο Νίκος Καλογερής, προσφωνεί έναν συγκεκριμένο υποψήφιο, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους του οι οποίοι ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Ίσως θα ήταν καλύτερο για το Νίκο Καλογερή να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το Νομό Χανίων, μήπως κάποια στιγμή καταφέρουν να φτιάξουμε ένα όμορφο τόπο που να αποτελεί πόλο ανάπτυξης και ευημερίας και να μην ντρεπόμαστε για το οδικό μας δίκτυο και πολλά ακόμα… 

Η ίδια απορία βέβαια ισχύει και για τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο οποίος επίσης εκλέχτηκε από όλο το πολιτικό φάσμα και υποστηρίχθηκε και σχεδόν επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και τώρα βρίσκεται να προσφωνεί τον πολιτικό του μέντορα, απογοητεύοντας όμως τους ψηφοφόρους του από τις άλλες παρατάξεις, εσωκομματικές και μη. Νομίζω ότι θα πρέπει και αυτός να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την πόλη, να τελειώσει τα έργα που σχεδίασε ο Τάσος Βάμβουκας και βέβαια να σχεδιάσει ο ίδιος για την επόμενη ημέρα.  

Τέλος έλαβα αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους από το Ηράκλειο οι οποίοι είδαν πολλούς γνώριμους τους στην συγκέντρωση στα Χανιά και με ρώτησαν σχετικά για αυτό και τους απάντησα ότι η διοργανωτές της ομιλίας έφεραν με πούλμαν κόσμο από το Ηράκλειο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook