Αμέτρητες ιδέες για να δώσετε στο χώρο σας την τέλεια χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Είτε ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα, είτε είστε από αυτούς που στολίζουν τελευταία στιγμή, μια επίσκεψη στο κατάστημα του monk στο κέντρο των Χανίων, θα σας πείσει πως ποτέ δεν είναι νωρίς για λίγη Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Το προσωπικό θα σας ξεναγήσει στους 3 ορόφους του καταστήματος που μοιάζουν σαν να βγήκαν κατευθείαν από editorial Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και θα σας προτείνουν αμέτρητες ιδέες για μια ξεχωριστή εμπειρία soul living με πρωταγωνιστή την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου!

Περίτεχνα διακοσμητικά και στολίδια, κεριά, φωτάκια, μαξιλάρια και ριχτάρια επώνυμων brands, θα γεμίσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με γιορτινή λάμψη και ζεστασιά και θα σας κάνουν να μετράτε αντίστροφα για στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

To monk διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη σερβιρίσματος για τα γιορτινά σας τραπέζια, επιλέγοντας ανάμεσα σε σερβίτσια, σουπλά, κούπες, βάζα, κηροπήγια και πολλές μικρές λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Ανακαλύψτε ακόμη πρωτότυπες ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας για τους μικρούς μας φίλους, όπως ιδιαίτερα παιχνίδια, λευκά είδη (κουβερτούλες, σεντόνια, μαξιλαράκια, χαλάκια) αλλά και διακοσμητικά για το δωμάτιό τους.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία δωροεπιταγή με το ποσό που επιθυμείτε, αφήνοντας τους να επιλέξουν οι ίδιοι το δώρο που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και στο στυλ του σπιτιού τους.

Μην ξεχνάτε πως στο κατάστημα του monk μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μεγάλη ποικιλία σε είδη μπάνιου, όπως πετσέτες, πατάκια, κουρτίνες μπάνιου, ραφιέρες και διακοσμητικά, καθώς και exclusive και limited εποχιακές συλλογές σε λευκά είδη υψηλής ποιότητας, για να ντύσετε μοναδικά κάθε χώρο.

Μάλιστα, για να τονωθεί ακόμα περισσότερο η εορταστική σας διάθεση, από τις 15 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, με αγορές άνω των 20 ευρώ συμμετέχετε στην κλήρωση τριών δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ!

Βρείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης στα social media του Monk.

FB: Monk Soul Living
Instagram: monk.soul.living

*Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Μπουνιαλή 26, προσφέρει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και λειτουργεί με ωράριο καταστημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook