Διαβάστε όσα ειπώθηκαν από πλευράς Χανίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής: 

«Ενα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας που δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε την προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύουμε πολύ στα παιδιά, πιστεύουμε πολύ στη δουλειά μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές από αυτό το παιχνίδι. Ενα ωραίο παιχνίδι που θέλουμε να υπερβούμε τα όριά μας, όπως πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό, αν θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις στο φετινό πρωτάθλημα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που έχει πολύ υψηλούς στόχους».

Για το γεγονός ότι δεν έχει παίξει ακόμη στη φυσική της έδρα η ομάδα: «Βέβαια επηρεάζει σε ένα ποσοστό, αλλά αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ηρόδοτο, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ήμασταν επιβλητικοί, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, βγάλαμε φάσεις που έπρεπε να σκοράρουμε και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, να έχουμε υψηλά στάνταρ αυτοπεποίθησης και νομίζω ότι υπάρχει στην ομάδα αυτό, για κάθε παιχνίδι, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας και αυτό θέλουμε να το βγάλουμε με νίκες. Να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται η νίκη για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πείσουμε τον κόσμο να έρθει ακόμη περισσότερος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει για τη φετινή σεζόν».

Για το γεγονός ότι δημιουργεί φάσεις η ομάδα: «Το ότι δημιουργήσαμε φάσεις στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο είναι γεγονός. Εχουμε τους παίκτες να σκοράρουν, παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες με ταλέντο, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου και ελπίζω να συμβεί από το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μετρά είναι να δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, να προπονούμαστε καλά, να έχουμε καλή τακτική, για να έρθει η πρώτη μας νίκη, που όπως είπα ευελπιστώ να είναι πολύ γρήγορα, στο επόμενο ματς».

Ο αμυντικός της ομάδας Κώστας Τσαμούρης είπε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, της οποίας ο στόχος όπως ξέρουμε είναι η άνοδος. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Αμα είμαστε σε καλή μέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και με τις οδηγίες του κόουτς φαίνεται η ομάδα να έχει καλή ψυχολογία, παρότι δεν κερδίσαμε με τον Ηρόδοτο. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να κερδίσουμε».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες, γιατί είναι ένα ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Αν μπούμε συγκεντρωμένοι και πάνω απ’ όλα με πάθος, γιατί τα ντέρμπι συνήθως χρειάζονται πάθος, πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook