Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον άδικο θάνατο που βρήκαν ο 50χρονος θείος με τον 16χρονο ανηψιό του το βράδυ της Πέμπτης.

Βαρύ το πένθος στην τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη για τους δύο αδικοχαμένους ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή βρίσκοντας τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις μετά την πτώση σε δεξαμενή μούστου. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με το παιχνίδι της μοίρας να συνεχίζεται αφού εκείνος που βρήκε αναίσθητα τα δύο θύματα ήταν ο πατέρας του ανήλικου παιδιού και αδερφός του 50χρονου. 

Ο θρήνος είναι ατελείωτος για τον θάνατο των δύο ανδρών που ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία αλλά και για το γεγονός ότι έφυγε από την ζωή ένα 16χρονο παιδί τόσο πρόωρα. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του δράματος καθώς στις 3.00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθεία στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας όπου πλήθος φίλων και συγγενών θα αποχαιρετήσουν τον θείο και τον ανηψιό του με τον πρώτο να φεύγει από την ζωή μετά την πτώση του στην δεξαμενή που με αυτοθυσία επιχείρησε να σώσει τον 16χρονο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook