Με την καθοδήγηση και την εποπτεία εξειδικευμένων συμβούλων και την αξιολόγηση μιας σειράς δεδομένων και ερωτηματολογίων, παρέχει μια τελική έκθεση με επιστημονικά κριτήρια για την ορθή επιλογή σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Απευθείνεται σε μαθητές, σπουδαστές αλλά και εργαζομένους.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής MENTOR, με έδρα τα Χανιά Κρήτης σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσφέρει πλήρη ενημέρωση και καθοδήγηση από Πιστοποιημένο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας. Η διερεύνηση του επαγγέλματος που ταιριάζει στην προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με την υποβολή του σε ένα τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα  θα οδηγήσει τον εκπρόσωπο μας να εντοπίσει με συνέπεια ποια  ειδικότητα  του ταιριάζει.

Η MENTOR ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ με την καθοδήγηση πιστοποιημένων συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διεξάγει το CGT τεστ, ένα σύγχρονο, αυτοματοποιημένο τεστ. Το CGT τεστ αποτελεί ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επιστημονικά δομημένο και τεκμηριωμένο, που διερευνά την προσωπικότητα, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν.

Επίσης διεξάγει το ΑΡΙΣΤΟΝ τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο είναι μια συστοιχία (battery) σταθμισμένων στην ελληνική πραγματικότητα και πλήρως αυτοματοποιημένων ψυχομετρικών ερωτηματολογίων, που αφορούν στην Προσωπικότητα, στην Αυτοεκτίμηση, στο επίπεδο Ψυχολογικού Ελέγχου που έχει το άτομο, καθώς και στην Κλίμακα Επαγγελμάτων CAPS.

Τόσο GAREER GATE TEST (C.G.T.), όσο και το ΑΡΙΣΤΟΝ που διεξάγονται στο κέντρο μας, είναι βασισμένα σε σύγχρονα εκπαιδευτικά, οικονομικά, εργασιακά και ψυχομετρικά δεδομένα ώστε η τελική έκθεση του αποτελέσματος να προσδιορίζει απόλυτα και αξιόπιστα την σωστή επιλογή του επαγγέλματος  για ένα λαμπρό μέλλον. Περιλαμβάνουν 3 στάδια:

  1. Τη διεξαγωγή του ΤΕΣΤ με τη χρήση Η/Υ, όπου ο χρήστης απαντά σε 400 ερωτήσεις ενδιαφερόντων και προτιμήσεων μέσα σε 40 λεπτά
  2. Την επεξεργασία από το Έμπειρο Σύστημα
  3. Την Αναλυτική Συμβουλευτική Παρουσίαση και Επεξήγηση των αποτελεσμάτων σε προσωπική συνάντηση με άριστα εκπαιδευμένους  και πιστοποιημένους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο νέος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

Τα τεστ απευθύνονται σε:

  • μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου
  • σπουδαστές που επιζητούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο,
  • εργαζόμενους που επιθυμούν να γνωρίσουν τις πραγματικές τους ικανότητες και εναλλακτικά επαγγέλματα που τους ταιριάζουν

Το γραφείο μας βρίσκεται στην διάθεση σας καθημερινά 10:00-14:00 & 17:00-21:00 στις εγκαταστάσεις της ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ.

Κ. ΧΙΩΤΑΚΗ 8 & Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Τηλ. 2821054002-3, 2821054446 Fax 2821054003
mentor-consulting.gr
e-mail: memo.educ@gmail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook