Ακόμη δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεμπερδέψει με την υπόθεση του Μάριους Σουλεάπ ο ΟΦΗ και την απειλή της FIFA για αφαίρεση έξι βαθμών στο πρωτάθλημα , και μια νέα απειλή έρχεται τώρα για την κρητική ομάδα και πάλι μέσω προειδοποιητικού μηνύματος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στην ΕΠΟ λοιπόν έχει φτάσει έγγραφο από την FIFA όπου έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ και στο οποίο τονίζεται ότι η κρητική ομάδα θα πρέπει να καταβάλει άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 25.000 ευρώ στον πρώην Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της ομάδας Σέρτζιο Οργκανίστα διαφορετικά ελοχεύει και πάλι ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα αν ο ΟΦΗ δεν τακτοποιήσει άμεσα την οφειλή του προς τον παίκτη.

Στον ΟΦΗ είναι ενήμεροι για το ζήτημα εδώ και μέρες καθώς η οφειλή έχει να κάνει με μια επιταγή 25.000 ευρώ που ήταν να λάβει από πέρυσι ο Οργκανίστα αλλά ποτέ δεν πήρε αυτά τα χρήματα. Έτσι όπως και ο Σουλεάπ έτσι και ο Οργκανίστα πήγε στη FIFA για να διεκδικήσει το υπόλοιπο ποσό που του οφείλεται από τον ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα τονίζουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το συγκεκριμένο ζήτημα θα τακτοποιηθεί αφού μιλάμε για ένα μικρό ποσό το οποίο όμως με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον ΟΦΗ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί μέσα σε λίγες ώρες.
Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο

Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι υπάρχει κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ με κύριο θέμα τα πολλά ανοικτά οικονομικά μέτωπα που υπάρχουν στην κρητική ΠΑΕ και τα οποία έχουν φτάσει στο σημείο να την πνίξουν. Ο Ρόβας αποχώρησε όχι και με τόσο κομψό τρόπο από την ομάδα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στο οικονομικό δεν αποκλείεται και κάποιοι άλλοι παίκτες κυρίως από την περσινή ομάδα να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Αυτά και άλλα πολλά ζητήματα οικονομικής φύσεως θα απασχολήσουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και παραιτήσεις μελών από το δ.σ , αφού κάποιοι φαίνεται να σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά σε ότι έχει να κάνει με τα εμπόδια που παρουσιάζονται καθημερινά στο οικονομικό κομμάτι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook