Το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου
 
Οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου «Ο Μυλοπόταμος  Ρεθύμνου στην Ελληνική Επανάσταση (1821-1832)» που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος Δήμου Μυλοποτάμου, θα μεταδοθούν ζωντανά με livestreaming μέσω του καναλιού “Πολιτισμός Μυλοπόταμος” στο Υou Τube, με αναμετάδοση από την αντίστοιχη σελίδα «Πολιτισμός Μυλοποτάμου» στο facebook, επίσης από τον  ραδιοφωνικό σταθμό Talos FM 88,6 αλλά και μέσω διαδικτύου στο  www.talosfm.gr .
Με το συνέδριο αυτό συνεχίζονται οι επετειακές εκδηλώσεις του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ταλλαία ’21 – Διακόσια χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία».
Το συνέδριο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου – Περιφέρειας Κρήτης υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα ‘21».
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
 
 Σάββατο 27 Νοεμβρίου – ΩΡΑ : 8μμ – Στέκι Περάματος:  Θεατρική Παράσταση Δημήτριου Βυζάντιου «Βαβυλωνία» από την Κεντρική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου σε διασκευή – σκηνοθεσία του Βαγγέλη Λιοδάκη.  
 Κυριακή 28 Νοεμβρίου – ΩΡΑ : 8μμ – Στέκι Περάματος: Συναυλία από τον Μουσικό Σύλλογο Ηχώ Κρητών «200 χρόνια μουσικής ιστορίας».
 
• Για την είσοδο του κοινού στους χώρους διεξαγωγής του συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα της κείμενης νομοθεσίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook