Με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Καπετανάκη και μέλη του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά-Ανάληψης- Μακρύ Γιαλού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων, κ.κ Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, Νεκτάριου Παπαδάκη και Γεωργίου Ασπραδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Σύλλογο σχετικά με τα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος, τα οποία θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και κατ΄ επέκταση στην ενίσχυση του εμπορικού κλάδου, όπως είναι ο Βιολογικός καθαρισμός, η αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων, ο λοξός ανατολικός λιμενοβραχίονας κ.α. ενώ συζητήθηκαν και τα πλεονεκτήματα της επικείμενης εξομοίωσης χερσαίας ζώνης λιμένα Μακρύ Γιαλού.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: «Με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο, έχουμε κοινούς στόχους που δεν είναι άλλοι από την αναβάθμιση της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού, την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης. Για το σκοπό αυτό ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα και να προγραμματίζουμε παρεμβάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του Μακρύ Γιαλού. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύουν προς όφελος της Δημοτικής Ενότητας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook