Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη μέσα στο σπίτι του.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών η Αστυνομία ανακάλυψε σπίτι που καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη ενώ κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια.

Στην σύλληψη ενός άνδρα που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά. Μετά την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα σε έρευνα στο σπίτι του άνδρα που βρίσκεται σε περιοχή του Δήμου Χανίων όπου βρέθηκε μπροστά σε επτά, πλήρως ανεπτυγμένα, δενδρύλλια κάνναβης.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

7 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρων, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλήρης εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και συγκεκριμένα 3 λαμπτήρες παραγωγής φωτός, 2 ανεμιστήρες, μετασχηματιστής ρεύματος, φίλτρο άνθρακα, 5 πολύπριζα, 2 χρονοδιακόπτες και θερμόμετρο εσωτερικού χώρου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook