Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 24/11/2021, το Δημαρχείο Χανίων. Τους μαθητές υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ Τάξης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών και των οργάνων του Δήμου, ενώ διατύπωσαν και τις απορίες τους. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παρούσα φάση.

Οι μαθητές στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων συμμετείχαν σε “ειδική” συνεδρίαση, θέτοντας τις προτάσεις τους σε θέματα, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, τη δημιουργία πάρκων, κ.α.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν επίσης στο ισόγειο του Δημαρχείου στην έκθεση ζωγραφικής, με θέμα: «Γίνε η φωνή μας», με καλλιτεχνικά έργα μικρών πολιτών του Δήμου μας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ενάντια στη διάδοση της νόσου του κορωνοϊού, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook