Ανεστάλη η λειτουργία της Β τάξης του Λυκείου 

Την περασμένη Παρασκευή, στην κηδεία του 16χρονου και του 50χρονου θείου του που βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις σε καζάνι μούστου το οποίο καθάριζαν, παρέστη σύσσωμη η κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο.

Ο πόνος ήταν πολύ βαθύς για όλους και ειδικά για τους συμμαθητές του 16χρονου, από το Λύκειο Αγ. Βαρβάρας που αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον φίλο τους.

Δυστυχώς, όμως, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις σε χαρές και λύπες και τα αμέσως επόμενα 24ωρα από την κηδεία από την διενέργεια των test διαπιστώθηκε πως συνολικά 16 μαθητές και επιπλέον δύο καθηγητές είχαν κολλήσει τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευαγγελίας Μαρινάκη στο Live News του Mega, υπήρξε πολύ μεγάλη ανησυχία από τους γονείς του σχολείου και παρά του ότι δεν είχε συμπληρωθεί το πρωτόκολλο των 50+1% των κρουσμάτων για να κλείσει ένα τμήμα, από την διεύθυνση του σχολείου αποφασίστηκε, προληπτικά, η αναστολή λειτουργίας ολόκληρης της Β’τάξης του Λυκείου Αγ. Βαρβάρας για πέντε ημέρες, από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

Να σημειωθεί πως όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς συμπτώματα, ενώ όπως ανέφερε στην εκπομπή η γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων τα περισσότερα είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook