Σωρηδόν οι καταγγελίες ιερέων από ολόκληρη την χώρα – Βρέθηκε το «πελατολόγιό» τους

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του ζευγαριού των απατεώνων που δρούσαν σε ολόκληρη την χώρα με θύματα ιερείς αλλά και άλλους εκπροσώπους φιλανθρωπικών σωματείων και οι οποίοι έκαναν το μοιραίο λάθος να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν Κισαμίτες στα Χανιά.

Η προσπάθεια αυτή ήταν και η αφορμή να ασχοληθούν με την υπόθεση οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου και να καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης της 44χρονης και του 43χρονου, οδηγώντας στην σύλληψή τους στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η σύλληψη – που έγινε την Τετάρτη όπως δημοσιεύσαμε – ήταν επεισοδιακή καθώς η 44χρονη αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς τους οποίους και εξύβρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για εξύβριση και απείθεια.

Και η αντίστασή της αυτή, ήταν εύλογη, αν ληφθεί υπόψη πως στο χώρο στον οποίο συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δυτ. Αττικής σε συνεργασία με το Α.Τ. Κισάμου, βρέθηκαν δεκάδες σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις από στοιχεία επικοινωνίας ιερών ναών σε ολόκληρη την χώρα.

Επίσης βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε η 44χρονη με τα θύματά της , η κάρτα ανάληψης των χρημάτων που κατατίθεντο στον τραπεζικό λογαριασμό του 43χρονου συνεργού της, καθώς και 550 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την παράνομη δράση τους.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, η δικογραφία συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία για την δράση τους, καθώς από την προανάκριση που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, προκύπτουν διαρκώς νέα θύματα, κυρίως ιερέων, οι οποίοι επικοινωνούν και στην συνέχεια σπεύσουν να καταθέσουν μηνύσεις κατά των δύο απατεώνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook