Πενήντα οκτώ μέρες νοσηλεύτηκε στην κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Κισαμίτης Γιώργος Σκορδυλάκης, περνώντας μια άνευ προηγουμένου δοκιμασία. 

Μετά και την έξοδο του από την εντατική με επιστολή του  νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του, τους γιατρούς αλλά και όλο τον κόσμο που συνεχώς ρωτούσε και ενδιαφερόταν για την υγεία του. 

Μάλιστα στέλνει και το δικό του μήνυμα για όλους όσοι αμφισβητούν «την επιστήμη και το όπλο της».

Αναλυτικά ο κ. Σκορδυλάκης γράφει:

«Την 12/9/2021 διαγνώστηκα θετικός στον ιό SARS-COV-2 και εισήχθη στην κλινική covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» προς νοσηλεία, όπου και παρέμεινα μέχρι και τις 9/11/2021.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής και της Εντατικής Θεραπείας Covid. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους θεράποντες επιμελητές ιατρούς μου που η επιστημονική τους αρτιότητα, η εμπειρία και η συμπαράστασή τους, αποτέλεσε σανίδα ελπίδας και σωτηρίας στο δρόμο που διάβηκα κατά τη διάρκεια της ασθένειας μου. Ιατροί τέτοιας επιστημονικής κατάρτισης, ήθους και εργατικότητας, αποτελούν κόσμημα όχι μόνο για το Νοσοκομείο Χανίων αλλά βεβαίως και για το σύνολο της Ιατρικής Κοινότητας της Πατρίδας μας.

Ειδικότερα επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κύριο Γεώργιο Μπέα τόσο για την ανθρώπινη συμπεριφορά του όσο και για τη συμπαράσταση του απέναντι τους δικούς μου ανθρώπους (συγγενείς και φίλους).

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου διαπίστωσα την άψογη οργάνωση του Νοσοκομείου σας και έγινα αποδέκτης της ιδιαίτερα ανθρώπινης συμπεριφοράς και ευαισθησίας σας, γεγονός για το οποίο σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής, τους φυσικοθεραπευτές, τις αποκλειστικές και τις τραπεζοκόμους που συνέβαλαν με τη σειρά τους στην ολοκληρωμένη και επιμελή φροντίδα μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους από καρδιάς για τη συμβολή και τον αγώνα σας που συντέλεσαν στη θεραπεία μου κατά τρόπο αποτελεσματικό, ώστε να βρίσκομαι σήμερα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσφορά σ’ αυτό που πράττετε τιμώντας στο έπακρον τον όρκο του Ιπποκράτη.

Με ειλικρινή εκτίμηση και βαθύτατη ευγνωμοσύνη

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ

Υ.Γ: Επιθυμώ να στείλω το εξής σαφές μήνυμα στους συμπολίτες μου: Εμπιστευτείτε την επιστήμη και το όπλο αυτής και όχι τον (κάθε) επιστήμονα (ή μη).»

Πηγή: sadentrepese.blogspot.com


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook