Γιατί είναι αντίθετη με τον παράλογο καταναλωτισμό προτάσσοντας την προστασία του περιβάλλοντος

Με έναν νέο και πρωτοποριακό θεσμό αποφάσισε να “αντικαταστήσει” την “black Friday” μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της βιομηχανίας και εμπορίας Πυροσβεστικού και Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που εδρεύει στην Κρήτη και ειδικότερα στα Καθιανά Ακρωτηρίου Χανίων.

Φέτος η ΜΟΒΙΑΚ αποφάσισε να χαράξει μία διαφορετική στρατηγική σε σχέση με τον θεσμό της Black Friday. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, “η ΜΟΒΙΑΚ έχει αποδείξει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση και μάλιστα πρόσφατα δημιούργησε μονάδα διαχείρισης αποβλήτων με στόχο να μειώσει το αποτύπωμα της στον πλανήτη. 

Σε συνέχεια λοιπόν της νέας στρατηγικής που έχει υιοθετήσει για το περιβάλλον, φέτος ξεκινά την καμπάνια ”Mobiak Friday”.

Ενόψει της Black Friday, η ΜΟΒΙΑΚ  σε συνεργασία με το δασαρχείο και τον δήμο Χανίων επιλέγει να υιοθετήσει ένα δέντρο για κάθε εργαζόμενο της εταιρείας. 

Η ”MOBIAK Friday” θα συμβάλλει ώστε να φυτευτούν αρκετά νέα δέντρα τα οποία θα δώσουν ζωή και οξυγόνο.

Κάθε εργαζόμενος της εταιρείας θα έχει ένα δέντρο στο όνομα του και όλοι μαζί νιώθουμε περήφανοι που θα βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Γιατί λέμε όχι στη Black Friday

Η Black Friday προωθεί δράσεις κατά της βιωσιμότητας, της κυκλικής οικονομίας, της υπεύθυνης κατανάλωσης και της φροντίδας για το περιβάλλον. Σε μια περίοδο κλιματικής έκτακτης ανάγκης που οι δασικές πυρκαγιές είναι ολοένα και πιο καταστροφικές, εμείς ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας απέναντι στον πλανήτη μας. 

Η ”Mobiak Friday” γεννήθηκε για να παλέψει ενάντια στον παράλογο καταναλωτισμό. Πρόκειται για μία περιβαλλοντική πρωτοβουλία που ενθαρρύνει την επανασύνδεση με τη φύση. 

Υ.Γ. Το να προσφέρουμε προϊόντα από τον κατάλογο μας σε χαμηλότερες τιμές (και μάλιστα προϊόντα παλαιότερης χρονολογίας) ενόψει Black Friday, δεν είναι κάτι που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας. Στόχος της ΜΟΒΙΑΚ είναι να διατηρεί ψηλά τον πήχη της ποιότητας και του κλάδου. 

Χρειαζόμαστε περισσότερες οικολογικές πρωτοβουλίες γιατί το μέλλον μας εξαρτάται από όσα κάνουμε σήμερα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook