Έως και 12 φορές παραπάνω εμβολιασμοί σε σχέση με τα τέλη Οκτωβρίου.

Το γεγονός ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι επιβαρυμένα και σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού οδηγούν όλο και περισσότερους Χανιώτες στα εμβολιαστικά κέντρα.

Τέτοια εικόνα παρατηρήθηκε σήμερα τόσο στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χανίων όσο και σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού.

Μάλιστα, στο γεγονός της αθρόας παρουσίας των Χανιωτών στα εμβολιαστικά κέντρα το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας. 

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας: “Στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων έχουμε τρεις εμβολιαστικές γραμμές με Pfizer και μια εμβολιαστική γραμμή με Johnson. Παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των εμβολιασμών από τους πολίτες. Στις 23 Οκτωβρίου είχαν γίνει μόνο 78 εμβόλια με Pfizer και 8 εμβόλια με Johnson. Σήμερα, 26/11 γίνονται 279 εμβόλια με Pfizer kai 96 με Johnson. Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας και των ειδικών να ανταποκριθούμε στη σωτήρια διαδικασία των εμβολίων”.

O Γιώργος Μπέας και ο ιατρός ιερομόναχος Χρύσανθος Τσαχάκης

Η δήλωση του διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων σε βίντεο:

Όπως σημείωσε τέλος ο κ. Μπέας από την 1η Δεκεμβρίου ξεκινά η λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων και τις Κυριακές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook