Οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει και δυο κλοπές

Μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι δράστες της ληστείας που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης για να διαφύγουν από τον τόπο του συμβάντος.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου τρία άγνωστα άτομα εισήλθαν σε mini market στο Ηράκλειο και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν ημεδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ διάφορα καπνικά προϊόντα και κινητό τηλέφωνο.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί διέπραξαν την εν λόγω ληστεία.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας,
  • δύο  μαχαίρια,
  • το χρηματικό ποσό των 24.50 ευρώ,
  • μέρος των κλαπέντων καπνικών προϊόντων και
  • κινητό τηλέφωνο

Τελικά από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει ακόμα δύο κλοπές, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και από ημεδαπή δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποίησαν και για την διαφύγει τους από την ληστεία. Επιπλέον τα ανευρεθέντα προϊόντα, το κινητό τηλέφωνο και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook