Παρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία με την οικονομία της να βουλιάζει.

Είναι οι συνέπειες της πολιτικής του Ερντογάν με τα Erdoganomics.

Το οικονομικό βατερλό της Άγκυρας είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες σκιτζήδες του 2015.

Είναι επίσης αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα που έλεγε ότι το ευρώ δεν πρέπει να είναι φετίχ,και φυσικά πολλοί συνάδελφοι μου συμφωνούσαν μαζί του, άσχετα που την οικονομία την γράφουν με «η».

Να θυμίσω επίσης ότι ο Τσίπρας τότε έλεγε ότι δεν τάσσεται υπέρ τη διατήρησης του ευρώ με κάθε κόστος,και έβαζε τον Μπαρουφάκη να ψάχνει για MOU στην Κορέα και τον περιοδεύοντα θίασο του,να γονατίζει στα τέσσερα μπροστά στον Πούτιν για να μας τυπώσει δραχμές! 

Μόνο που ο Τσάρος αφού έσπασε την πλάκα του, τους πέταξε με κλωτσιές από το Κρεμλίνο και ακόμα ξεσκονίζονται! 

Μετά στράφηκαν στο Μαδούρο και την Βενεζουέλα! Τέτοια τύχη επεφύλαγαν στην Ελλάδα όπως αυτοί των Βενεζουελάνων…
Πραγματικά πόση ντροπή…

Ας δουν οι Έλληνες τι συμβαίνει σήμερα στην Τουρκία με τον βασικό μισθό στα 230 περίπου ευρώ τον πληθωρισμό στα ύψη και την πείνα στο κόκκινο αφού η στέρηση σε βασικά αγαθά και φάρμακα είναι διάχυτη.

Δεν ξέρω αν είχαμε Άγιο και γλιτώσαμε,ξέρω σίγουρα ότι η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια μπορεί να απαιτεί θυσίες αλλά τουλάχιστον δεν  σ αφήνει να γίνεις Τουρκία!

Εσείς οι αγανακτησμένοι των πλαταιών που τους σιγοντάρατε έχετε κάνει την αυτοκριτική σας ή ασχολείστε τώρα με τα εμβόλια ,τις μεταλάξεις,και την άρνηση απογραφής;;;

Βλέπω ότι οι τότε Καζάκηδες,Σώρροι, Βαρουφάκηδες,Κατρούγκαλοι, έχουν δώσει την θέση τους στον Πετράκο την Σαμίου και την Ραλλία…

Βοήθεια μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook