«Ώριμες οι συνθήκες για να διοργανωθεί πλέον και να καθιερωθεί και ένας νυχτερινός ημιμαραθώνιος στην πόλη του Ηρακλείου»

Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, προς όλους τους συντελεστές απέσπασε η πρωτοβουλία της διοργάνωσης αγώνα δρόμου μικρών παιδιών, με σύνθημα «Τέλος στη Βία», για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, εκδήλωση την οποία στήριζε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.

Ο κ. Αυγενάκης, ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και την αθρόα συμμετοχή γονέων με τα παιδιά τους, δήλωσε ότι «είναι ώριμες οι συνθήκες για να διοργανωθεί πλέον και να καθιερωθεί και ένας νυχτερινός ημιμαραθώνιος στην πόλη του Ηρακλείου. Να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο η τόσο μεγάλη διάθεση του κόσμου για δρομικές δράσεις».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ»

Αγώνας δρόμου μικρών παιδιών για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο)  

Στηρίζουμε και ενισχύουμε -και μέσω του αθλητισμού- το παγκόσμιο μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση γυναικών και κοριτσιών και στην ενδοοικογενειακή βία #EVAWG

Αθρόα η συμμετοχή γονέων με τα παιδιά τους, εξαιρετική η ανταπόκριση και είμαι βέβαιος ότι είναι ώριμες οι συνθήκες για να διοργανωθεί πλέον και να καθιερωθεί και ένας νυχτερινός ημιμαραθώνιος στην πόλη του Ηρακλείου 

Να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο η τόσο μεγάλη διάθεση του κόσμου για δρομικές δράσεις 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook