Αιχμηρή προειδοποίηση προς τον Δήμο Χανίων αλλά και κάθε αρμόδιο

« Εύχομαι να μη γίνω προάγγελος κακών γεγονότων αλλά αν δεν υπάρξει μια λύση ακόμη και αύριο ή τις επόμενες μέρες που θα χαλάσει ο καιρός θα πνιγεί η περιοχή μας αλλά και ο ΒΟΑΚ από τα ορμητικά νερά που θα ξεχειλίσουν από τα φραγμένα ρέματα.»

Με αυτή την σαφή προειδοποίηση ξεκινά ο Νίκος Μουδάκης την καταγγελία του για μια «χωματερή» που υπάρχει στα όρια των κοινοτήτων Πασακάκι και Περιβόλια, κάτω από γέφυρα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πάσης φύσεως σκουπίδια αλλά και νεκρά ζώα σε αποσύνθεση έχουν συσσωρευτεί στο σημείο με αποτέλεσμα εκτός από τους κινδύνους για την δημόσια υγεία, να υπάρχει και κίνδυνος πλημμυρών με την πρώτη ισχυρή βροχή.

Ο κ. Μουδάκης γράφει χαρακτηριστικά:

«Για την ιστορία κύριοι του Δήμου Χανίων ευελπιστώ ότι τις παρακάτω εικόνες τις έχετε δει και τις βλέπετε κάθε μέρα. 

Αφού είστε και λάτρεις των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να τραβήξετε και ένα βίντεο αύριο το πρωί και να δείξετε στους πολίτες που σας ψήφισαν την επικίνδυνη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει τη παράνομη χωματερή στα όρια του Πασακακιού – Περιβολίων κάτω από τη γέφυρα. 

Ογκώδη αντικείμενα , καλάμια , νεκρά ζώα και κάθε λογής σκουπίδια έχουν συσσωρευτεί ούτε δίπλα ούτε στην άκρη αλλά μέσα στο ρέμα . 

Αυτό το ρέμα αν όλα αυτά τα σκουπίδια παρασυρθούν από μια δυνατή βροχή θα πνίξουν όλη τη περιοχή. (Το ρέμα αυτό καταλήγει στο Κλαδισό , για όσους δεν γνωρίζουν) .

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση από την μόλυνση αφού σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν οι περιουσίες τους και τα κτήματά τους που πηγαίνουν κάθε μέρα αλλά και σε μικρή απόσταση 100 μέτρων υπάρχουν κατοικίες και επιχειρήσεις.

Κοιτάξτε την δουλειά σας , απομακρύνετε άμεσα από το σημείο αυτούς τους τόνους σκουπιδιών που θα γίνουν αιτία για αρρώστιες και πλημμύρες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook