Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνική δικτύωσης

Νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Γεννηματάς προχώρησε σε μια ανάρτηση η οποία περιλαμβάνει ένα σπαρακτικό μήνυμα με το οποίο προσπαθεί να παρακινήσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο»

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος? Εννοείται οχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο 4 ναι Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωλήνωμένη και αυτη στους μάντεψε . . . ετων 74. Και δεν είναι η στολή που πρεπει ν’αντέξεις (γιατι λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνία , το δε βαριέσαι , το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα , δεν πίστευα οτι υπάρχει .. Αλήθεια ?

Τώρα που είσαι πρίν τη διασωλήνωση πίστεψες? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγω μας και πως βλέπουμε τα πράγματα. Εδω Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά» έγραψε η νοσηλεύτρια στην ανάρτησή της και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φοράει τη βαριά στολή της η οποία την προστατεύει από τον κορονοϊό.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook