Τελικά εκείνη ήταν το τρίτο πρόσωπο – Οι «δοκιμές αφοσιώσης» στα social media ως νέο trend

Ένα νέο trend καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στο TikTok τον τελευταίο καιρό. Χρήστες του δημοφιλούς Μέσου προσεγγίζονται από κοπέλες που έχουν αμφιβολίες για την αφοσίωση των συντρόφων τους και τους ζητούν να τους βάλουν παγίδες για να δουν αν θα τσιμπήσουν στον πειρασμό.

Η 18χρονη TikToker Emma Mac, από τον Καναδά, χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο TikTok, em_mac11, για αυτόν ακριβώς τον λόγο και οι γυναίκες της στέλνουν μηνύματα καθημερινά ώστε να φλερτάρει με τους συντρόφους τους και να δουν αν θα παραμείνουν πιστοί.

Παρόλο που η 18χρονη κάνει συχνά τεστ πίστης, μία συγκεκριμένη περίπτωση την σόκαρε.

Είπε ότι η κοπέλα ενός αγοριού της έστειλε μήνυμα και ζήτησε να πραγματοποιήσει ένα τεστ πίστης, καθώς τον τελευταίο καιρό εκείνος ήταν πολύ μυστικοπαθής με το τηλέφωνό του ενώ οι συναντήσεις τους γίνονταν μόνο στο σπίτι της.

Η δοκιμή αφοσίωσης είχε περίεργη εξέλιξη

Η νεαρή έπιασε αμέσως δουλειά και έστειλε μήνυμα στο αγόρι στο Instagram: «Γεια σου, σε είδα στους προτεινόμενους φίλους, είσαι τόσο χαριτωμένος».

Η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περίμενε καθώς της είπε ότι είδε έβγαινε με κάποια άλλη αυτή την περίοδο. Όταν εκείνη τον πίεσε λέγοντας «δεν σε πιστεύω», της έδειξε μια φωτογραφία του με τη σύντροφό του.

Ωστόσο, η TikToker σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι το κορίτσι της φωτογραφίας δεν ήταν αυτό που είχε επικοινωνήσει μαζί της για το τεστ πίστης. Τον ρώτησε αν αυτή ήταν η κοπέλα του και της απάντησε «όχι είναι η αρραβωνιαστικιά μου».

Η Emma είπε ότι χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να βρει την αρραβωνιαστικιά του στα social media για να την ενημέρωσει για ό,τι συνέβαινε.

Έγραψε στην αρραβωνιαστικιά: «Γεια σου κορίτσι, ξέρω ότι με είδες να στέλνω μηνύματα στον άντρα σου νωρίτερα, και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις. Κάνω δοκιμές αφοσίωσης στο TikTok και έλαβα ένα αίτημα DM για εκείνον από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι η κοπέλα του.».

Τόσο η αρραβωνιαστικιά του τύπου όσο και η κοπέλα που εν τέλει ενημερώθηκε από την TikToker ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης (άθελά της) έμαθαν την αλήθεια. Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν αυτό το παράξενο ερωτικό τρίγωνο συνεχίζει να υφίσταται ως… τρίγωνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook